top of page
Writer's pictureGlobalWeb Multimedia

Nadogradnja komponenti laptopa ili računara

Svaki laptop računar sastoji se od niza hardverskih komponenti za koje je bitno da su međusobno kompatibilne i da imaju stabilan i pravilan rad, što su osnovni uslovi da i Vaš rad na laptopu bude prijatan u kontinuitetu.

Da biste u tome uspeli, važno je redovno održavanje Vašeg laptop računara koje obuhvata različite stručne intervencije, od preventivnih kao što je čišćenje laptopa od prašine, do blagovremenog servisiranja pojedinih njegovih komponenti.

Ulaganje u stručno održavanje i redovno servisiranje kompjutera je isplativo, jer se na taj način produžava njegov vek i drastično smanjuje mogućnost većih i ozbiljnijih kvarova i problema i samim tim iznenadnih neželjenih troškova.


Prilikom korišćenja laptopa za različite svrhe (poslovne, administrativne, surfovanje ili igranje igrica i zabavu) mnogi vlasnici prenosnih računara uočavaju da postojeća konfiguracija kompjutera ne zadovoljava njihove potrebe.

To je i logično, s obzirom da mali procenat korisnika prilikom kupovine laptopa unapred zna kakve performanse računara će mu kroz par godina biti potrebne, a naravno tu je i faktor vremena čijim protokom i bolje konfiguracije gube bitku sa sve zahtevnijim programima i aplikacijama.

Sve to može rezultirati poteškoćama u radu, kočenjem, zastojima, sporim pokretanjem i radom, jer računar jednostavno nema dovoljno resursa da izvrši tražene zadatke.

Zbog toga je tu za Vas servis računara GlobalWeb u kojem možete dobiti uslugu stručnog savetovanja i profesionalne nadogradnje (upgrade) komponenti Vašeg kompjutera.

Naš tim iskusnih servisera će uraditi analizu postojeće konfiguracije Vašeg laptopa i predložiti Vam kako se može nadograditi na optimalan način i da uz što manje troškove dobijete jači i brži računar.

Stručna dijagnostika daće jasnu specifikaciju koje komponente se mogu nadograditi i, što je veoma važno, kojim tipom zamenskih komponenti (pošto sve moraju biti kompatibilne da bi ceo računar skladno radio).

U specijalističkom servisu GlobalWeb efikasno i kvalitetno radimo nadogradnju procesora, hard diska, RAM memorije, grafičke kartice i drugih komponenti, sve u dogovoru i u skladu sa potrebama klijenta.

Biće nam zadovoljstvo da Vas profesionalno posavetujemo, napravimo procenu najefikasnije nadogradnje Vašeg laptopa, nabavimo i ugradimo delove, instaliramo operativni sistem u skladu sa novim performansama računara i izvršimo finalno testiranje rada svake komponente i kompjutera u celini.

Stojimo Vam na raspolaganju da uspešno rešimo svaki problem koji imate sa laptopom.

Comments


bottom of page